-
مواد غذایی برای پاکسازی پوست- طالبی
سهشنبه 9 تیر 1394 11:12
مواد غذایی برای پاکسازی پوست- طالبی : طالبی یک میوهی آبدار و خوشمزه است که خواص فوقالعادهای دارد. فیبرها و آب موجود در آن برای افرادی که از آکنه رنج میبرند بسیار مفید است. این میوهی آبدار همچنین از بروز لکههای ناشی از آکنه جلوگیری میکند. توصیه میکنیم که طالبی را جدای از غذا و دیگر مواد غذایی میل کنید چون ترکیب...
-
بادام هندی
پنجشنبه 4 تیر 1394 13:16
شاید هیچکس تصورش را نکند بادام هندی درخت دارد و از میوه ای شبیه فلفل دلمه بدست می آید.
-
خواص معجون سیاه دانه و عسل
پنجشنبه 4 تیر 1394 13:06
خواص معجون سیاه دانه و عسل خواص معجون سیاه دانه و عسل سیاه دانه دارای خواص شگفتی می باشد که در درمان بسیاری از بیماری ها نقش اساسی را ایفا می کند. این ماده قادر است سلولهای بتا که در بیماری های لوزالمعده دیابتی در حال مردن هستند را تحریک کند. همچنین می تواند بدن افراد مسموم شده را توسط سلاح های شیمیایی بهبود بخشیده و...
-
اثیرمصرف آب در بیماران دیابتی
پنجشنبه 4 تیر 1394 03:58
اثیرمصرف آب در بیماران دیابتی : تحقیقات جدید در انگلیس نشان می دهد که نوشیدن آب به طور عادی به جای نوشیدنیهای گازدار یا آب میوه به کاهش خطر ابتلای زنان به بیماری دیابت نوع دوم کمک می کند. https://lnkd.in/dhBi8mc
-
[ بدون عنوان ]
دوشنبه 18 خرداد 1394 18:32
معجزه شفابخش نوشیدن آب ولرم دانشمندان بر این باورند که نوشیدن آب در اول صبح به راحتی قادر است بسیاری از بیماریها را مهار کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران نوشیدن آب ولرم بلافاصله پس از بیدار شدن به هنگام صبح یکی از آداب محبوب در ژاپن به شمار میرود. دانشمندان معتقدند که نوشیدن آب به هنگام ناشتا یک روش درمانی برای بهبود...
-
کدام مواد غذایی کلسترول را کاهش می دهند؟ آجیل: گردو
شنبه 16 خرداد 1394 05:13
کدام مواد غذایی کلسترول را کاهش می دهند؟ آجیل: گردو گردو شامل اسیدهای چرب با حلقه های اشباع نشده می باشد که موجب حفظ قابلیت ارتجاعی رگ های خونی شده و سلامت آنها را تضمین می کند. بادام نیز شامل همان نوع اسیدهای چرب بوده و عملکرد مشابهی دارد. اما پیش از آنکه بخواهید سیل آجیل های مخلوط را به دهان خود روانه سازید، به یک...
-
درمان گیاهی سرماخوردگی- نعناع
جمعه 15 خرداد 1394 17:14
درمان گیاهی سرماخوردگی- نعناع : گیاه نعناع که در دنیا به نام «مینت» مشهور است. بسیاری از آثار نعناع به رایحه برگهای آن مربوط است که حاوی مادهای به نام منتول و دارای خاصیت ضددرد و ضداحتقان (ضدگرفتگی بینی) قوی است. از برگهای نعناع محصولات جدیدی به شکل لوسیون یا پماد تولید میشود. یکی از اشکال ایدهآل روغن نعناع، قطره...
-
اسفناج جانتان را نجات می دهد!
جمعه 8 خرداد 1394 21:38
اسفناج فیبر موجود در سبزیجات برگ سبز میتواند از بسیاری از بیماریها پیشگیری کند و جان خیلیها را نجات دهد اما محققان میگویند اسفناج دوبرابر همه سبزیها فیبر دارد و به همین دلیل میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی و بسیاری از انواع سرطان پیشگام باشد. خواندن چنین جملهای میتواند خوشحالکننده و امیدبخش باشد اما...
-
چه بخوریم تا عینکی نشویم ؟ بتاکاروتن
پنجشنبه 7 خرداد 1394 20:54
چه بخوریم تا عینکی نشویم ؟ بتاکاروتن : حتماً شما هم از بچگی شنیدهاید که هویج برای تقویت قوه بینایی مفید است. بله کاملا درست است. هویج سرشار از بتاکاروتن است که برای سلامتی چشمها لازم و ضروری است. بتاکاروتن جزو آنتیاکسیدانهای کاروتنوئید است که در میوهها و سبزیجات به وفور وجود دارد. بدن ما بتاکاروتن را به ویتامینA...
-
مواد طبیعیبرایمبارزه با چربی- پنیر
دوشنبه 4 خرداد 1394 14:26
مواد طبیعیبرایمبارزه با چربی- پنیر: غذاهای غنی از کلسیم، آنزیمهای تولید کننده چربی را کاهش داده و میزان شکسته شدن چربیها را افزایش میدهند. میزان کلسیم موجود در پنیر کم چرب مؤثر است. مصرف پنیر همراه ساندویچ، بیسکویت و... باید به صورت روزانه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
-
لقمه های جوانی! آجیل
جمعه 1 خرداد 1394 14:04
لقمه های جوانی! آجیل مطالعات نشان میدهد افرادی که آجیل میخورند. به طور متوسط ۲/۵ سال بیشتر از سایرین عمر میکنند. آجیل منبع غنی از روغنهای اشباع نشده است و بنابراین خاصیتی شبیه روغن زیتون دارند. همچنین آجیلها حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین، مواد معدنی و فیتوشیمیاییها مثل آنتیاکسیدانها است.
-
افزایش شیر مادر با این مواد غذایی- کربوهیدرات بخورید
جمعه 1 خرداد 1394 09:53
افزایش شیر مادر با این مواد غذایی- کربوهیدرات بخورید: کربوهیدراتها یکی از گروههای غذایی بسیار مهم هستند که به هیچوجه نباید از برنامه روزانه غذایی مادر حذف شوند. نان، غلات، سیبزمینی، برنج، میوه و لبنیات اصلیترین منابع کربوهیدرات به شمار میروند و میتوانند در افزایش شیر مادر سهم زیادی داشته باشند.
-
سردی انگشتان دست و پا نشانه کدام بیماری ها در بدن است؟
پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 11:24
سردی انگشتان دست و پا نشانه کدام بیماری ها در بدن است؟ سرد شدن انگشتان دست و پا پدیدهای است که در زنان شایعتر از مردان بوده و با حفظ درجه حرارت ارگانهای حیاتی بدن اتفاق میافتد. دیابت سردی انگشتان دست و پا میتواند یکی از نشانههای دیابت باشد. دیابت نتیجه سیستم عصبی و گردش خون است که غالبا با این پدیده همراه است.اگر...
-
مواد طبیعیبرایمبارزه با چربی- دارچین
پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 10:58
مواد طبیعیبرایمبارزه با چربی- دارچین: افزودن یک چهارم قاشق چایخوری دارچین به غذا، از نوسانات انسولین که به بدن فرمان ذخیره چربی میدهد، جلوگیری میکند. دارچین را روی صبحانه، قهوه، ماست و... پاشیده و سپس آنها را مصرف کنید.
-
دوستی با این بد بوی پر خاصیت!- سیر
سهشنبه 29 اردیبهشت 1394 17:41
دوستی با این بد بوی پر خاصیت!- سیر سیر در متعادل کردن چربی خون، انعقاد و جریان خون و تحریک سیستم ایمنی بدن نقش اساسی دارد. مصرف روزانه نصف استکان از عصاره سیر و لیموترش، تاثیر زیادی در گرفتگی رگها دارد. دوستی با این بد بوی پر خاصیت!سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم،آهن و منیزیم است، همچنین حاوی مقدار زیادی...
-
این میوه معجزهگر مرگ را به تاخیر میاندازد - آووکادو
سهشنبه 29 اردیبهشت 1394 17:03
این میوه معجزهگر مرگ را به تاخیر میاندازد - مطالعه متخصصان تغذیه کالیفرنیا نشان می دهد که آووکادو با کاهش وزن، احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی، علایم آرتروز و کلسترول و افزایش جذب مواد مغذی و سلامت چشم، به حفظ سلامتی و طول عمر کمک می کند. میوه آووکادو طی 15 سال گذشته به یک میوه محبوب، به ویژه در آمریکا،...
-
خواص نخود فرنگی را بخوانید
سهشنبه 29 اردیبهشت 1394 11:34
خواص نخود فرنگی را بخوانید نخودفرنگی یکی از منابع غذایی منیزیم محسوب میشود. به گزارش باشگاه خبرنگاران، آنتیاکسیدانها سلولها را از گزند آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد که باعث بروز بیماریهای قلبی عروقی و برخی سرطانها و پیری زودهنگام سلولها میشوند، حفظ میکند. نخودفرنگی و لوتئین و زآگزانتین این ترکیبات...
-
پاکسازی خون با این میوه خوشمزه!
شنبه 26 اردیبهشت 1394 20:45
پاکسازی خون با این میوه خوشمزه! این میوه تخم مرغی شکل از چین وارد دنیا شد،یعنی در ابتدا در چین کاشت میشد. این میوه تخم مرغی شکل از چین وارد دنیا شد. یعنی در ابتدا در چین کاشت میشد. کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است و همینطور منبع خوبی از کالیوم میباشد و انرژی بسیار کمی دارد. گوشت سبز رنگ این میوه که طعمی بین ترش و...
-
قند و شکر را حذف کنید تا پوستتان خوب شود
شنبه 26 اردیبهشت 1394 17:13
قند و شکر را حذف کنید تا پوستتان خوب شود یک کارشناس تغذیه گفت: حذف کامل قند و شکر از برنامه غذایی و جایگزینی آن با قندهای طبیعی میتواند به بهبود و شادابی پوست کمک کند. مریم شیرمستی در گفتوگو با ایسنا، ادامه داد: بر اساس یک برنامه تغذیه سالم، لازم است 10 درصد کالری روزانه بدن فرد از طریق قند تامین شود. وی با بیان...
-
راز طول عمر و سلامتی با آووکادو
شنبه 26 اردیبهشت 1394 17:12
راز طول عمر و سلامتی با آووکادو آووکادو یک منبع غنی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 و فیبرهای محلول و نامحلول است. متخصصان تغذیه به دلایل زیر مصرف روزانه آووکادو را توصیه کرده اند: مطالعه متخصصان تغذیه کالیفرنیا نشان می دهد که آووکادو با کاهش وزن، احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی، علایم آرتروز و کلسترول و افزایش...
-
گروه تنقلات مفید برای سلامتی - کپسولی به نام کشمش
جمعه 25 اردیبهشت 1394 13:02
گروه تنقلات مفید برای سلامتی کپسولی به نام کشمش حتما برای شما هم پیش آمده که هنگام برداشتن در قندان در یک مهمانی با کشمشهای خوشرنگ مواجه شوید. اینجا خبری از قند نیست. لطفا چایتان را با کشمش، این کپسول آنتیاکسیدانی مقوی، بنوشید. خوردن کشمش شما را از پوکی استخوان در امان نگه میدارد و آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین...
-
نوشیدنیهای سالم و سودمندآب گوجه فرنگی
جمعه 18 اردیبهشت 1394 05:34
نوشیدنیهای سالم و سودمندآب گوجه فرنگی: از شما در برابر اشکال گوناگون سرطان محافظت میکند. همانطور که میدانید، گوجه فرنگیهای تازه فرآیند شده حاوی لیکوپن در غلظتهای خیلی بیشتری از دیگر میوهها هستند. لیکوپن به کاهش خطر ابتلا به سرطان در بافتهای دهان، شش، معده، کبد، سینه، گردن رحم و روده کمک میکند و به علاوه قلب...
-
نوشیدنیهای سالم و سودمند - آب پرتقال
جمعه 18 اردیبهشت 1394 05:31
نوشیدنیهای سالم و سودمند - آب پرتقال: از بیماریهای لثه و عفونت مجاری ادراری جلوگیری میکند اما در بیشتر آبمیوهها شکر وجود دارد بنابراین انتخاب آبمیوه ۱۰۰ درصد طبیعی بدون افزودن شکر یا نوشیدن تنها یک لیوان در روز توصیه میشود. کالری ۲۵۰ گرم از محصول برابر ۱۴۰ است. آبمیوه حاوی ویتامین C دستگاه ایمنی بدن را تقویت...
-
بخورید تا کچل نشوید!
جمعه 18 اردیبهشت 1394 05:29
بخورید تا کچل نشوید! بهبود سلامت موها همچون دیگر اعضا و بافتهای بدن به داشتن یک رژیم غذایی متعادل بستگی دارد. همشهری: ریزش مو به دلیل عوامل مختلفی بروز میکند. برای مقابله با این مشکل ابتدا باید علت اصلی آن توسط پزشک متخصص تشخیص داده شود. در موارد ارثی کار چندانی برای درمان آن نمیشود انجام داد. اما در مواردی که علت...
-
چغندر باعث رنگی شدن مدفوع
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 21:56
مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی میشوند - چغندر باعث رنگی شدن مدفوع میشود: چغندر نیز یکی دیگر از سبزیجات پرخاصیت است. چغندر حاوی میزان زیادی آهن، بتاکاروتن و ویتامین های ب1،ب2 ،ب3 و ب6 می باشد. این سبزی پرخاصیت برای رفع یبوست، تقویت بینایی، افزایش قدرت مغز و بهبود عملکرد قلب مفید بوده و خواص ضدسرطانی دارد. اما...
-
سوپرمنهای دنیای تغذیه سویا: بفرمایید پروتئین
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 19:57
سوپرمنهای دنیای تغذیه سویا: بفرمایید پروتئین: سویا یک مادهی غذایی سرشار از پروتئین است که درعینحال کلسترول کمی دارد. این مادهی غذایی 100 درصد گیاهی است و یکی از پرمصرفترینهای آسیاییها محسوب میشود. سویا یکی از منابع اصلی تامینکنندهی پروتئین گیاهخواران است. این مادهی غذایی حاوی اسیدهای چربی است که با کلسترول...
-
ترکیبات ضروری برای مریض نشدن - کرستینها
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 19:53
ترکیبات ضروری برای مریض نشدن - کرستینها: کرستینها میتوانند از ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان ریه، آسم و تب یونجه پیشگیری کرده و حتی باعث درمان آنها شوند. سیب، پیاز، بروکلی، زغالاخته و انگورها جزو منابع غذایی کرستینها هستند که توصیه میشود به طور روزانه مصرف کنید.
-
بخورید و زیبا شوید- دندانهایتان را سفیدتر کنید
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 19:46
بخورید و زیبا شوید- دندانهایتان را سفیدتر کنید: همه ی ما می دانیم که سودا، قهوه، چای و غذاهای شیرین باعث تغییر رنگ و لکه دار کردن دندانها می شوند. اما آیا می دانستید که سیب و کرفس به از بین بردن این تغیر رنگ و سفیدتر کردن دندانها کمک می کنند؟
-
مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی میشوند- دانه ی کاج
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 10:08
مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی میشوند- دانه ی کاج: دانه ی کاج می تواند حس چشایی را به خطر بیندازد: دانه کاج در میوه مخروطی شکل آن قرار دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین های ب1 و ب2، ویتامین ای، منگنز، پتاسیم، آهن، اسیدهای آمینه ی لازم و غیره است. این دانه های کوچک باعث ایجاد احساس سیری زودهنگام شده و مانع از...
-
مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی میشوند- سیر و بوی بد دهان
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 10:06
مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی میشوند- سیر و بوی بد دهان: سیر ضدسرماخوردگی، بهبود دهنده ی عملکرد قلب، کبد و کیسه ی صفرا است. این ماده ی غذایی مفید برای مقابله با بیماری هایی مانند بی اشتهایی، اسهال و مشکلات عصبی مفید است. این ماده ی غذایی با وجود تمام خواصی که دارد یک عیب بزرگ نیز دارد که میل اکثر مردم را...