گیاهان دارویی و تغذیه درمانی

آشنایی با خواص دارویی و درمانی گیاهان، میوه ها و غذا ها

گیاهان دارویی و تغذیه درمانی

آشنایی با خواص دارویی و درمانی گیاهان، میوه ها و غذا ها

مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند- دانه ی کاج

مواد غذایی که باعث تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند- دانه ی کاج:

دانه ی کاج می تواند حس چشایی را به خطر بیندازد: دانه کاج در میوه مخروطی شکل آن قرار دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین های ب1 و ب2، ویتامین ای، منگنز، پتاسیم، آهن، اسیدهای آمینه ی لازم و غیره است. این دانه های کوچک باعث ایجاد احساس سیری زودهنگام شده و مانع از چاقی می‌شوند. در واقع این دانه ها ضداشتها بوده و فیبرهای موجود در این دانه ها برای سیستم گوارشی مفید هستند. اما باید بدانید که در سال 2008، محققان فرانسوی اعلام کردند که بعد از مصرف دانه ی کاج احتمال بروز اختلال در حس چشایی وجود دارد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.