گیاهان دارویی و تغذیه درمانی

آشنایی با خواص دارویی و درمانی گیاهان، میوه ها و غذا ها

گیاهان دارویی و تغذیه درمانی

آشنایی با خواص دارویی و درمانی گیاهان، میوه ها و غذا ها

هسته‌های سیب حاوی سیانور هستند

هسته‌های سیب حاوی سیانور هستند

درست است! هسته‌های سیب حاوی سیانور هستند اما لازم نیست بترسید و وحشت بکنید. این میزان آن قدر اندک است که به حساب نمی‌آید. حتماً می‌دانید که سیانور اجازه نمی‌دهد اکسیژن به خون برسد و باعث خفگی می‌شود. اما جای نگرانی نیست. برای اینکه هسته‌های سیب چنین خطری داشته باشند باید میزان خیلی زیادی هسته‌ی سیب را یکجا مصرف کنید. واقعیت این است که بدن ما می‌تواند میزان اندک سیانور را تحمل کند و هیچ مشکلی پیش نیاید. علاوه بر سیب باید بدانید که هسته‌ی هلو، زردآلو یا گیلاس نیز حاوی میزان اندکی سیانور هستند.


این رنگ ها را برای سلامتی خود بخورید

این رنگ ها را برای سلامتی خود بخورید!


قوانین تغذیه - تنقلات مفید بخورید

قوانین تغذیه - تنقلات مفید بخورید:
امروزه مصرف تنقلات شور با میزان ۹۳کالری انرژی و نوشابه های گازدار با ۴۹کالری افزایش پیدا کرده است. بنابراین هنگامی که به فرزند خود یک بسته چیپس و نوشابه می دهید او ۱۴۲ کالری بیشتر از مقداری که شما در سن ۱۰سالگی می خوردید، وارد بدن خود می کند.

پف فیل بدون چربی و نمک یکی از تنقلات های سالم به حساب می آید. بررسی ها نشان داده افرادی که پف فیل می خورند نسبت به بقیه ۲۲درصد سبوس و فیبر بیشتر دریافت می کنند. تنقلات مفید دیگر عبارتند از سبزی، میوه، میوه مغزدار بدون نمک و شکلات تلخ که سرشار از آنتی اکسیدان است.


توصیه های تغذیه‌ای به بیماران قلبی

توصیه های تغذیه‌ای به بیماران قلبی

کالری دریافتی خود را کاهش دهید: دریافت کالری بیش از حد نیاز موجب چاقی می‌شود. افزایش وزن و چاقی از عوامل مهم ابتلا به بیماری‌های قلبی است بنابراین، مواظب باشید بیش از حد نیاز غذا نخورید. مصرف غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و تنقلاتی را که دارای کالری زیادی هستند، کاهش دهید. با فعالیت بدنی منظم و روزانه، کالری مصرفی را افزایش دهید و وزن خود را در محدوده طبیعی نگه دارید. در ضمن، از کاهش و افزایش وزن به طور متناوب بپرهیزید زیرا این نوسانات وزنی نیز خطر بروز این بیماری‌ها را در شما افزایش خواهد داد.


توصیه های تغذیه‌ای به بیماران قلبی- کمتر چربی بخورید

توصیه های تغذیه‌ای به بیماران قلبی- کمتر چربی بخورید:

بعضی چربی‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند. این چربی‌ها شامل روغن‌های نباتی جامد و چربی‌های حیوانی از قبیل پیه، دنبه و کره است. چربی‌های حیوانی، همچنین در مواد غذایی نظیر گوشت، دل، جگر، قلوه، مغز، کله‌پاچه، سرشیر، خامه، شیر، ماست و پنیر پرچرب وجود دارند. برای مصرف کمتر چربی‌ها سعی کنید در تهیه غذا، میزان روغن را کاهش دهید و مصرف غذاها، شیرینی‌ها و تنقلاتی را که حاوی چربی زیادی هستند به حداقل برسانید.