با دارا بودن مقدار قابل توجهی پروتئین و کم بودن چربی از منابع غذایی بسیار مفید به شمار می آیند، علاوه بر آن انواعی از ویتامین ها، اسید فولیک و میزان مطلوبی فیبر به همراه دارند، همچنین انواعی از آنها مثل عدس حاوی ماده معدنی مفید و ضروری «آهن» می باشند. البته چنانچه از مشکلات گوارشی پس از مصرف حبوبات رنج می برید، می توانید، آنها را قبل از مصرف خیس کرده و بعد از مصرف نیز از عرق نعناع یا رازیانه بهره ببرید.
خطر ابتلا به پوکی استخوان، سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. چای سبز حاوی فلاوونوییدها، نونیل فنولها و آنتی اکسیدانهاست که سلولها را از آثار مضرحفظ میکند و رادیکالهای آزاد را خنثی میکند. چای اغلب حاوی فلوراید است که استخوانها را استحکام میبخشد و برای دندانها مفید است. میزان کالری آن نیز صفر است.
اگر چشمات ضعیف شده هویج بخور
این باور را نمیتوان غلط دانست اما واقعیت این است که هویج نمیتواند همهی مشکلات مربوط به چشم را برطرف کند. مثلاً تأثیری در مشکل نزدیک بینی یا دوربینی ندارد اما اگر هر دو یا سه روز یک عدد هویج میل کنید امکان ابتلا به برخی از شب کوریها را کاهش خواهید داد. برخی از مشکلات چشمی به دلیل کمبود ویتامین A ایجاد میشوند. هویج سرشار از بتاکاروتن است و این ترکیب سازندهی ویتامین A میباشد، برای همین برای چشم خوب است.
طبق تحقیقاتی که در هاروارد انجام شده، این ماده، مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش
می دهد.