گیاهان دارویی و تغذیه درمانی

آشنایی با خواص دارویی و درمانی گیاهان، میوه ها و غذا ها

گیاهان دارویی و تغذیه درمانی

آشنایی با خواص دارویی و درمانی گیاهان، میوه ها و غذا ها

پاکسازی خون با این میوه خوشمزه!

پاکسازی خون با این میوه خوشمزه!

این میوه تخم مرغی شکل از چین وارد دنیا شد،یعنی در ابتدا در چین کاشت میشد.

این میوه تخم مرغی شکل از چین وارد دنیا شد. یعنی در ابتدا در چین کاشت میشد. کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است و همینطور منبع خوبی از کالیوم میباشد و انرژی بسیار کمی دارد.

گوشت سبز رنگ این میوه که طعمی بین ترش و شیرین دارد کمک زیادی به پایین آوردن چربی های مضر خون میکند. مصرف روزانه 1 کیوی حتی بیشتر از نیاز روزانه بدن شما به این ویتامین را تامین میکند.

این میوه حاوی مقدار زیادی کالیوم می باشد کالیوم به همراه مواد دیگری که در کیوی هستند باعث میشوند که بدن چربی های مضر را جذب نکند.

یک عدد کیوی به طور متوسط حاوی 10٪ شکر و121 کیلوژول یا 29 کیلوکالری انرژی می باشد.

کیوی حاوی آنزیمی است که اگر با لبنیات در تماس قرار بگیرد به سرعت تلخ میشود.

به همه اینها هزینه پایین واردات و صادرات این میوه را نیز باید اضافه کرد. هر روزه مقدار زیادی کیوی با هزینه های بسیار پایین نسبت به میوه های دیگر در اقسا نقاط دنیا وارد و یا صادر میشوند. و این باعث شده که این میوه در بیشتر نقاط دنیا از میوه های ارزان به حساب می آید.

توجه : مصرف کیوی برای دارندگان گروه خون O مضر و برای دارندگان گروه خون A و B بی اثر است.


قند و شکر را حذف کنید تا پوست‌تان خوب شود

قند و شکر را حذف کنید تا پوست‌تان خوب شود

یک کارشناس تغذیه گفت: حذف کامل قند و شکر از برنامه غذایی و جایگزینی آن با قندهای طبیعی می‌تواند به بهبود و شادابی پوست کمک کند.

مریم شیرمستی در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: بر اساس یک برنامه تغذیه سالم، لازم است 10 درصد کالری روزانه بدن فرد از طریق قند تامین شود.

وی با بیان اینکه برخی از افراد به دلیل قند خون یا برخی بیماری‌های خاص قندهای ساده مانند قند و شکر را کنار می‌گذارند، عنوان کرد: حذف این قندها اگر با جایگزینی قندهای طبیعی همراه باشد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

شیرمستی معتقد است: در برخی موارد مصرف کامل قندهای ساده مانند قند و شکر می‌تواند خواص درمانی هم داشته باشد و حتی در طب سنتی گفته شده حذف قند و شکر برای شادابی پوست مفید است.

به گفته این کارشناس تغذیه، بهتر است از قندهایی که دیر قند خون را بالا می‌برند و دیر پایین بیاورند استفاده شود که قندهای طبیعی از این دسته هستند.

وی مصرف انواع میوه‌های خشک مانند خرما، توت خشک، انجیر و ... را جایگزین مناسبی برای قند دانست و تاکید کرد: به جای شکر هم می‌توان از شیره انگور، شیره خرما یا عسل استفاده کرد.

شیرمستی تصریح کرد: البته باید به خاطر داشت که حتی مصرف قندهای طبیعی هم اگر بیش از حد باشد چاقی و اضافه وزن را در پی دارد.

راز طول عمر و سلامتی با آووکادو

راز طول عمر و سلامتی با آووکادو

آووکادو یک منبع غنی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 و فیبرهای محلول و نامحلول است. متخصصان تغذیه به دلایل زیر مصرف روزانه آووکادو را توصیه کرده اند:

مطالعه متخصصان تغذیه کالیفرنیا نشان می دهد که آووکادو با کاهش وزن، احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی، علایم آرتروز و کلسترول و افزایش جذب مواد مغذی و سلامت چشم، به حفظ سلامتی و طول عمر کمک می کند.

به گزارش ایرنا از هلث، میوه آووکادو طی 15 سال گذشته به یک میوه محبوب، به ویژه در آمریکا، تبدیل شده است. در حال حاضر در بیشتر رستون های زنجیره ای، این میوه به صورت سالاد یا دسر و با ادویه های گوناگون سرو می شود.

آووکادو یک منبع غنی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 و فیبرهای محلول و نامحلول است. متخصصان تغذیه به دلایل زیر مصرف روزانه آووکادو را توصیه کرده اند:

*** به جذب سایر مواد مغذی کمک می کند

آووکادو دارای چربی غنی است که به جذب مواد غذایی دیگر از جمله ویتامین های محلول در چربی مانند A ، K، D و E کمک می کند.

*** علایم آرتروز را برطرف می کند

آووکادو یک میوه ضد التهابی و حاوی فیتوسترولها، آنتی اکسیدان ها، کاروتینوئید و اسیدهای چرب امگا 3 است. آووکادو حاوی ترکیباتی به نام ASU است که سنتز کلاژن را افزایش می دهد و سبب کاهش درد آرتروز و استئو آرتریت می شود.

*** خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

مطالعات صورت گرفته در سال 2007 میلادی نشان می دهد که ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی موجود در آووکادو، احتمال ابتلا به سرطان های دهان، پوست و پروستات را کاهش می دهد. به علاوه ترکیبات موجود در آووکادو، عوارض جانبی شیمی درمانی را کاهش می دهد.

*** سبب کاهش کلسترول می شود

آووکادو حاوی ترکیباتی به نام beta-sitosterol است که سبب کاهش چربی های بد LDL و افزایش چربی خوب HDL می شود.

*** سلامت چشم را افزایش می دهد

یک اونس آووکادو حاوی 81 میکروگرم زیزانتین و لوتئین است که هر دو ترکیب در چشم به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و در حفظ سلامت چشم موثرند. مصرف آووکادو از بروز آب مروارید و انحطاط ماکولا جلوگیری می کند.

*** در حفظ سلامت قلب موثر است

آووکادو با کاهش کلسترول و سندرم متابولیک از بروز بیماری های قلبی، عروقی، سکته مغزی ، بیماری عروق کرونر و دیابت جلوگیری می کند.

*** سبب کاهش وزن می شود

فیبر موجود در آووکادو سبب احساس سیری طولانی مدت می شود و اسیدهای چرب موجود در آن، مرکز سیری در مغز را فعال می کنند.

گروه تنقلات مفید برای سلامتی - کپسولی به نام کشمش

گروه تنقلات مفید برای سلامتی
کپسولی به نام کشمش
حتما برای شما هم پیش آمده که هنگام برداشتن در قندان در یک ‌مهمانی با کشمش‌های خوشرنگ مواجه شوید. اینجا خبری از قند نیست. لطفا چای‌تان را با کشمش، این کپسول آنتی‌اکسیدانی مقوی، بنوشید. خوردن کشمش شما را از پوکی استخوان در امان نگه می‌دارد و آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین Bبه بدن‌تان می‌‌رساند. خوردن کشمش استرس‌های‌تان را کم می‌کند و برای فعالیت‌های روزانه‌تان به شما انرژی می‌دهد.

نوشیدنی‌های سالم و سودمندآب گوجه فرنگی

نوشیدنی‌های سالم و سودمندآب گوجه فرنگی:

از شما در برابر اشکال گوناگون سرطان محافظت می‌کند. همان‌طور که می‌دانید، گوجه فرنگی‌های تازه فرآیند شده حاوی لیکوپن در غلظت‌های خیلی بیشتری از دیگر میوه‌ها هستند. لیکوپن به کاهش خطر ابتلا به سرطان در بافت‌های دهان، شش، معده، کبد، سینه، گردن رحم و روده کمک می‌کند و به علاوه قلب را از اثر رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند بنابراین احتمال بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.کالری آن برای ۲۵۰ گرم از محصول برابر ۴۳ کیلو کالری است.