Este estudo ainda se encontra em caráter experimental e os pesquisadores não desenvolveram nenhum tipo de droga, enquanto isso o coentro continua sendo utilizado amplamente na cozinha mediterrânea e asiática.
ترجمه گوگل:
روغن گشنیز، محققان می گویند، می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای
درمان تعدادی از مسمومیت غذایی و عمل به عنوان یک آنتی بیوتیک.
دانشمندان می گویند که گشنیز و قادر به کشتن حتی MRSA، نیز به عنوان باکتری های
فوق العاده (باکتری که به بسیاری از آنتی بیوتیک ها مقاوم در برابر تبدیل شده است
شناخته می شود، برای اولین بار به پنی سیلین در سال 1947، و به زودی پس از متی
سیلین، که در اصل در انگلستان در سال 1961 کشف .).
عصاره گشنیز به انواع باکتری سمی است که باعث عفونت است که به مواد
مخدر مقاوم در برابر مقاوم است. دانشمندان پرتغالی نمونه روغن گرفته شده از دانه
گشنیز بر علیه 12 باکتری کشنده استفاده می شود مورد آزمایش قرار داده اند. همه نشان
داد رشد کاهش می یابد و برخی درگذشت. برای این کار، یک راه حل که حاوی نفت کمتر از
1.6٪ مورد استفاده قرار گرفت.
تیم از دانشگاه مرکز بیرا دریافتند که روغن غشای خارجی باکتری، از
جمله سالمونلا، E. coli و MRSA حمله. دکتر فرناندا Domingues، که یکی از نویسندگان این
مطالعه است، می گوید که روغن گشنیز می تواند میلیون ها نفر از افراد مبتلا به
بیماری های غذا کمک کند و که می تواند تبدیل به یک جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیک
رایج است.
در بریتانیا، در هر سال، حدود یک میلیون نفر از مسمومیت غذایی با توجه
به آژانس استاندارد مواد غذایی رنج می برند، منجر به 20 000 بیمارستان و 500 به
مرگ،. دکتر Domingues توضیح
داد که چگونه نفت کار می کند: آن خراب مانع بین سلول (باکتری) و محیط خود، مهار
فرآیندهای ضروری شامل تنفس، منجر به مرگ از باکتری.
این مطالعه هنوز در تجربی و محققان هیچ مواد مخدر، در عین حال گشنیز
هنوز هم به طور گسترده ای در دریای مدیترانه و غذاهای آسیایی مورد استفاده قرار
نمی.