کلم خطر ابتلا به سرطان
روده بزرگ را کاهش میدهد :
نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان میدهد سبزیهای خانواده کلم خطر
سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش میدهند و بهویژه کلم بروکلی بدن را در
برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت میکند.
فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده خود این است که علاوه بر ترکیبات
مغذی مشترک، حاوی مولکولهای دیگری به نام گلوکوزینولات است که مانع تکثیر
سلولهای سرطانی میشوند.
روغن
پالم چیست؟
روغن پالم روغنی از مغز میوه ی نخل است. بزرگترین عرضه کننده ی این روغن
کشور مالزی است که به عنوان روغنی بدن کلسترول در اکثر کشورهای آفرقایی
مورد استفاده قرار می گیرد.
روغن پالم در بین روغن های گیاهی در رده ی آخر قرار دارد و به دلیل داشتن
میزان بالای چربی های اشباع شده برای مصرف بعد از تمام روغن های گیاهی دیگر
توصیه می شود.
روغن پالم دارای اسید اوئیک است که محققان مصرف آن را دلیلی برای ایجاد و
افزایش بیماری های قلبی دانسته اند.
از روغن پالم به عوان یک سوخت زیستی برای مصارف و ساخت بیودیزل ها استفاده
میشود.
جالب است بدانید که از این روغن در طول جنگ جهانی دوم برای تهیه بمب های
ناپالم استفاده می شده است.