افرادی
که نباید دل و جگر بخورند/ زینب ابراهیمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی می
گوید: دل و جگر و قلوه در عین مفید بودن میتوانند برای بعضی اشخاص ممنوعیت
مصرف داشته باشند.دل و جگر مرغ به دلیل مواد هورمونی و آنتی بیوتیکهایی
که به آن تزریق میشود توصیه نمیشود اما دل و جگر و قلوه گاو و گوسفند
سرشار از ویتامینهای گروه آ، بی، اسید فولیک و آهن و روی است.چون کلسترول
این مواد غذایی بالا است مصرف آنها برای افرادی که بیماری قلبی دارند؛
سالمندان، کسانی که نارسایی کلیه دارند و اشخاص دارای کلسترول بالا مناسب
نیست.چون جگر بافتی است که سموم در آن تجمع پیدا میکند استفاده از آن برای
مادران باردار توصیه نمیشود.