آیا
درست است که مصرف مداوم ماهی میتواند شانس ابتلا به افسردگی و
ناراحتیهای قلبی را کاهش دهد؟
بله، اگر حداقل هفتهای ۲ بار گوشت ماهی که زیاد سرخ و سوخاری نشده است،
مصرف کنید، شانس ابتلا به فشارخون بالا را کاهش میدهید و ضربان قلبتان هم
تا حد قابل قبولی تنظیم میشود. به همین دلیل هم امکان ابتلا به
ناراحتیهای قلبی تا ۳۶ درصد در شما پایین میآید. ضمن اینکه امگا۳ فراوان
موجود در گوشت ماهی میتواند احتمال ابتلا به حملههای قلبی و برخی از
انواع سرطانها را هم کم کند و با بالا بردن خلق، مانع ابتلا به افسردگی
شود.