ماهی آزاد:چربی موجود در ماهی آزاد برای سلامت رگها فوقالعاده است. کافی است که در هفته دو مرتبه از این ماهیها میل کنید تا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را به میزان 17 درصد و خطر حملهی قلبی را 27 درصد کاهش دهید.
نتایج یک پژوهش سوئدی که روی 6000 مرد و به مدت 30 سال انجام شده نشان میدهد افرادی که به میزان مناسبی ماهیهای چرب میخورند خطر ابتلا به سرطان پروستات را به یک سوم کاهش میدهند. نتایج پژوهشهای دیگر نیز حاکی از اینست افرادی که میزان امگا 3 موجود در خونشان بالاست 50 درصد کمتر از بقیه از افسردگی خفیف یا متوسط رنج میبرند.
