و به آنها برنامه غذایی دادند که به این صورت بود: گروه اول به مدت 2 هفته رژیم غذایی کم چرب و کم کلسترول بدون آواکادو داشتند و رژیم غذایی گروه دوم به مدت 5 هفته غذایی با چربی متوسط اما یک آواکادو در روز بود. در این آزمون مشخص شد گروهی که در طول روز یک آواکادو مصرف میکرند 10 درصد کاهش الدیال داشتند؛ محققان دریافتند رژیم غذایی گروه دوم با مقایسه با گروه اول با خوردن یک آواکادو در روز، کلسترول 13.5g/dl کاهش پیدا کرده است. به گفته محققان آواکادو ترکیبات مفید مانند فیبرو فیتوسترولها دارد که به کاهش کلسترول کمک میکند.