خواص
سیب:
=====
انواع سیب برای هر کسی مفید است. سیب دارای اسید سیتریک ، تانین و مواد
معدنی (پتاسیم، منیزیم، آهن، گوگرد، منگنز و فسفر) و پکتین است. سیب به
ترشح غدد هضم کننده غذا کمک می کند و به همین دلیل است که توصیه می شود ۲۰
تا ۳۰ دقیقه قبل از وعده های غذایی میل شود. سیب پخته تحرک شما را تسهیل می
کند و غذایی کامل است. دانه سیب دارای مقدار زیادی ید است به طوریکه ۵ تا ۶
دانه سیب برای مصرف روزانة ید شما کافی است.
مصرف یک عدد سیب در روز به دلیل وجود آنتی اکسیدان های قوی در این میوه
برای مقابله با آسیب سلول، حقیقتاً در حفظ سلامت بدن و بی نیازی از مراجعه
به پزشک مؤثر است.