کرفس
سرشار از انواع ویتامین ها از جمله آ، ب، ث می باشد و در آن املاح فسفر،
پتاسیم، کلسیم نیز وجود دارد و می تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو
نیز باشد با نوشیدن یک لیوان آب کرفس فقط دو یا سه روز در هفته نه تنها
ویتامین ث مورد نیاز را تامین می کند بلکه به پایین آوردن چربی خون و
متعادل ساختن کلسترول و سلامتی قلب، معده و روده ها کمک می کند ویتامین ث و
ب موجود در آب کرفس برای از بین بردن جوش ها و لکه ها مفید است.
ابتدا جعفری را پاک کرده و بعد از شستن خرد کنید و
حالا داخل قالب های یخ جعفری ریخته و با آب پر کنید قالب یخ را داخل فریزر
قرار دهید تا یخ زده و به مکعب های زیبا و کوچک تبدیل شوند که می توانید از
قالب در اورده و داخل نایلون در فریزر نگهداری کنید.....تا هر زمان که
نیاز داشتید برای انواع سوپ و سس و..... استفاده کنید.
مصرف شلغم به صورت روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک در خون می شود
و به رفع سنگهای کلیه کمک می کند و دردهای بیماران مبتلا به نقرس و
بیماری های مفصلی را تسکین میدهد.بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و
خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن شلغم است. در این شرایط تمام خواص
درمانی شلغم حفظ می شود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم
بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای
مصرف کننده به سرطان می شود از شلغم خارج می شودhttp://lnkd.in/bwCwfDa